17.2.2014

Aina valmiina lomailemaan

Toisin kuin joku voisi kuvitella, niin elän täällä ihan tavallista arkea ja lomat ovat aina tervetullutta vaihtelua (esimerkiksi mahdollisimman usein). Tällä kertaa tiedossa on sekä ulkomaan matkailua että "kotimaan" matkailua. Huomenna suunta on jo kohti Itävaltaa. Siskollani on (alppihiihto)kisat tiedossa ensi viikonloppuna jossain päin kyseistä maata ja haluan ehdottomasti olla paikalla katsomassa ja samalla pääsen myös itse lumilautailemaan. Niin ja unohtamatta tietenkään mahdollisuuksia ostaa maailman parasta suklaata Sveitsistä lentäessäni molempiin suuntiin Zürichin kautta!


Jo neljättä kertaa suuntana Ischgl
Kunhan ehdin takaisin Espanjaan tarkoituksenani on oleskella muutama päivä Madridissa ja suunnata sen jälkeen muutamaksi yöksi kylpylään Valladolidin lähelle. Kun palaan maaliskuun alussa takaisin tänne pohjoiseen, täällä onkin karnevaaliaika menossa ja meille suodaan vielä muutama ylimääräinen vapaapäivä. Mielenkiinnolla odotan millainen karnevaalitunnelma täällä sitten onkaan.



Kuten kuvista voi huomata pakkaus on edelleen hieman kesken ja ilmeisesti se ei ole tuntunut kovin kiireelliseltäkään, kun aikaa on jäänyt oman naaman kuvaamiseen. Kuvassa olevan harmaan college-paidan löysin viime viikolla New Yorkerista (jossa tulee kyllä käytyä aivan liian harvoin). Paita on ihan superpehmeä sisältä ja ehdoton asuvalinta huomiselle kuuden ja puolen tunnin bussimatkalle.

Mukavaa talvilomaa kaikille muillekin, jotka siitä pääsevät nauttimaan!

2 kommenttia:

  1. miksei täällä ole facebookin tykkäysnappia? :( heh, mun suurin matka tänä vuonna on tulevan viikonlopun Tampereen (ryyppäjäis)reissu xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, nyt tekstien alareunasta löytyy facebookin tykkäysnappi :) Toivottavasti sinulla oli mukava reissu!

      Poista