10.2.2014

Nro 1

Tämä blogi minun on pitänyt aloittaa viimeiset puoli vuotta, mutta kumma kyllä, mitään ei ole tapahtunut sen eteen. Tekosyinä käytän sitä, että kaikki kuvani jäivät Suomeen (uusiahan ei voi ottaa), onnetonta nettiyhteyttäni (valitettavasti sekin on jo korjattu) ja kiireistä aikatauluani (Hah!). Laiskahan en siis ole.

Kuva tammikuulta Barcelonasta
Itse asiaan; olen 21-vuotias nainen ja opiskelen tällä hetkellä Pohjois-Espanjassa. Rakastan kenkiä, mangoja, lumilautailua, hyviä tv-sarjoja ja matkustelemista. Olen intohimoinen shoppailija aina kun rahatilanteeni sen sallii (ja vähän muutenkin). Treenaan (epäsäännöllisen) säännöllisesti kevään 2014 naisten kymppiä ja tulevaisuuden puoli maratonia varten. Omistan erittäin hyvän muistin, mutta unohdan silti aina, että onko kaapissa maitoa ja puolet tavaroistani kotiin ulos lähtiessäni. Haaveilen unelmieni prinssistä -mieluiten miljonääristä-, lottovoitosta (fiksut tietävät etten ole koskaan lotonnut) ja loputtomasta suklaavarastosta. Teen samat uudenvuodenlupaukset joka vuosi. Kuvittelen myös aina olevani pidempi kuin olenkaan.

Blogin tarkoitus on kertoilla elämästäni maailmalla ja kaikesta muustakin maan ja taivaan välillä. Asiaa ja vielä enemmän sen vierestä. Tällä hetkellä tosiaan asuinpaikkana Espanja, ensi syksy jääköön vielä salaisuudeksi.

Blogin nimi tulee siitä, että täällä oloni aikana olen kehittänyt rakkaussuhteen mangoihin ja vielä jonakin päivänä minunkin pihassani kasvaa mangopuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti